Saturday, March 5, 2011

Sek@mmu MELAKA

Sek@mmu Melaka

Everywhere we go
People want to know
Who we are
So we tell them
Sek sek sek
MMU MMU MMU

Mmcm gtu la kot cheer kitorang.. Tak ingat sangat. Hehe sape ingat leh la komen kat sini k.

Pada 26 Feb - 1 March 2011, feci seramai 90 lebih kot, telah menjelajah pula ke MELAKA. Sekolah@mmu anjuran sekretariat sek@mmu kini menggemparkan pula bandar bersejarah. Jikalau tidak silap, hampir 1 melaka sekola2 terlibat dan penyertaan yg melebihi 300. So much fun, so much experience, new friend. Macam2 lah.

And as i expected, aku jadi cikgu lagi sekali. Tapi kali ini berbeza sikit kerana i got my pelapis. Abang umar kite. Semoga ko mampu membawa dengan cemerlang for next event. I wish u luck and good job.

Disini ada sedikit2 gambar yg diambil oleh komiti2 dan juga aku sendiri.



Member2 baru dan lama yang bersama2 dalam menjayakan event yg begitu bermakna ini. We come as a stranger to each other, but we back as a friend, strong friendship spirit.



Antara student2 yang menyertai program sekolah@mmu ini. Maaflah tk dpt tangkap dari sekolah mana but Thank You for coming :D



Ini geng2 feci SEKOLAH C yang cool2 dan best. Hehe. Ader lg 4 5 feci yg tiada dalam ini tapi aperpon, Thank you guys. you the best.

Dari kiri, Az, Reza, Shikin, Solehah, Umar, Faiz, Nurul, Nina, Qila, Syafiq.

More of us :D



Dan geng2 MULTIMEDIA untuk sekolah C.



Faiz, Umar, Shafiq, Solehah [Tiada dlm gmbar]



Feci2 di sekolah kami dan juga sekola A dan B. Macam2 gelagat la ade :D



Sepanjang prgram tiada banyak sangat gambar kerana ketekunan feci2 dalam menjayakan program [tgn di dada] tapi after event, kami melaram sakan. Hehehe.







Separuh dari feci2 untuk sekola@mmu MELAKA yeay! :D





TARZANNNNN~ hehe mandi di air terjun gunung ledang. Tak sangka akn lepas ke sini :D



Mata ke atas, tangan di dada. Hahaha :P




Ini Kami semasa di rumah homestay makcik kat tgh2 tu. Tq makcik for everything.
Gambar ini diambil utk kenangan.

To TEHA dan IDA,
Selamat menjalani intern dan jangan lupa kami disini. Until we meet again :D

Itu saja yang ak ingin ceritakan. Banyak memori manis, kenangan pahit duka suka manis dan sebagainya yang berlaku tp itu tidak mematahkan semangat kami untuk berbakti kepada ank bangsa.

To all comity, tahniah saya ucapkan, kerana berjaya menjayakan program ini dengan sempurna.

SEKOLAH@MMU MELAKA
UNFORGETTABLE MEMORIES.
UNTIL WE MEET AGAIN
26 FEBRUARY - 1 MARCH 2011

*Last program ak, sedih tapi, for the best. thank you for everything

1 comment:

idadDewi said...

faez!! touching n suwiitttt sbb ade note tok aku n teha! huk3.. btw progrm start 25.. haha 26 baru gerak? :p kite gerak 23 bang paez! heee! paez! btw tengs for the spirit n support! till meet u again..! gonna mish u faizzz! heeeeeeeeeeeee! :)